Liity VP-Luxin jäseneksi. Toimitamme jäsentilaukset nopeammin ! Lue lisää tästä !


Etsi

Ugly Dog Ranch chili-tuotteet

UGLY DOG RANCH:in tuotteet on kotimaisia, säilöntä-ja lisäaineettomia sooseja. Ne ovat ostaessa tuoreita ! Varoitus ! Nämä ovat erittäin herkullisia ja näihin syntyy addiktio !

Nyt toiveisiisi on vastattu ! Ugly Dog Ranch tuotteet ovat nyt vihdoin saatavilla !!! Missä, kuka, mitä ja milloin ?

Ugly Dog ranch on perustettu vuonna 2005 ja nimi on lähtöisin espanjalaisilta turisteilta, jotka kutsuivat nopeita ja monivärisiä koiria Ugly Dog;eiksi.

Rakastatko chilin poltetta ja chilin makua, mutta et ole löytänyt sopivia sooseja?! Jukka Laitila yrityksen omistaja ja Jukan puoliso ovat intohimoisia chilien ystäviä, rakastavat poltetta! Chilien kanssa on touhuttu yli 10-vuoden ajan ja omien herkkujen valmistus on aina ollut mielessä ! Chilit ostetaan tällä hetkellä Heinän tilalta Salosta ja kastikkeet valmistetaan kotimaassa Urjalassa. Tarkoitus on myös käynnistää omien chilien tuotanto, jolloin koko homma tulee tehtyä ihan ruohonjuuri tasolta asti itse. Meillä on myös vahvasti keskiaika-teema mukana ! Ugly Dog Ranch:in löytää myös Facebookista: Ugly Dog Ranch Facebook VP-Lux:in toimitusjohtaja myös suosittelee Ugly Dog Ranch:in tuotteita ja miksei sitä kotimainen käsityönä tehty herkku kelpaisi, vaikka tortillaan tai nachoihin.
Myymälästä ostaessa tuotteet -30% nettihinnasta.