ILMAINEN TOIMITUS +10.00€ OSTOKSIIN ! LAAJA VALIKOIMA JA HALVAT HINNAT SUORAAN MAAHANTUOJALTA !


Etsi

Väinön kasvatus Blogi

Väinön Blogi on VP-Lux:in omistajan blogi, jossa kerrotaan miten pääset helpoiten kasvatuksen pariin. Tämä kannattaa ottaa seurantaan !  Hei kaikille,


Halusin aloittaa myös itse blogin pitämisen ja tehdä sivuillemme yksinkertaiset opasteet kasvatuksen aloittamiseen. Nämä kaikki tuotteet löytyvät melkein aina verkkokaupastamme ja ovat tuotteita joita pidetään aina hyllyssä. 


Ensimmäisenä kannataa kasvatuksen aloittamisessa miettiä budjetti !

Mieti tarkkaan kuinka paljon tähän harrastukseen haluat laittaa rahaa, koska tässä on vain "taivas rajana". Edullisesti pääsee mukavasti alkuun, joten teen ensimmäisenä jutun edullisesta kasvattelusta. Hyvä myös muistaa kun ostatte VP-Lux:ilta verkkokaupasta tai myymälöistä tuotteita, niin voitte aina soittaa asiakaspalveluumme tai laittaa whatsapilla viestiä ja kysyä neuvoa ! Neuvomme mielellämme ja opastamme tarvittaessa. 


Laitan tähän kuvat ja linkit tuotteista joita tarvitset heti kättelyssä. 

Näillä tuotteilla pärjäät ensimmäisen viikot ja muista, että kaikkea ei tarvitse ostaa kerralla !

Meillä on rahtivapaa toimitus yli 5.00€ tuotteille, joten osta vaikka muutamat jutut alkuun ja tilaat lisää kun on tarvetta !


Lähtötilanne 5.12.2020

1.Ensimmäisenä tarvitset siemenen ! Valikoimamme on siementen osalta laajentumassa, mutta täältä löydätte mitä meillä on tarjolla tällä hetkellä:  

https://www.vplux.fi/fi/group/siemenet/751

Valitsen itse tähän projektiin: Sugar Rush C. Baccatum siemenet: 

https://www.vplux.fi/fi/product/sugar-rush-c-baccatum-5kpl/13019


2. Toiseksi tarvitsette kasvualustan, johon laitatte siemenet. 


Tämä on yksinkertaisesti hyvä ellei paras vaihtoehto: 

https://www.vplux.fi/fi/product/pienoiskasvihuone-setti-rootit-parempi-versio/10539

Tässä boxissa tulee mukana Rootit plugit johon voitte istuttaa siemenet, sekä pienoiskasvihuone ja lisäksi vielä ensiravinne + juurrutusgeeli, joka suojaa siementä.

3. Kolmantena kannattaa ehdottomasti ostaa lämmitysmatto ! Tämä auttaa pitämään pienoiskasvihuoneen lämpötilan juuri oikeassa lämpötilassa ensimmäiset viikot. Oikea lämpötila kasvihuoneen sisällä nopeuttaa itämistä huomattavasti !