Lähetykset lähetetään 1-2 päivässä tilauksesta, jos on jotakin epäselvää niin otamme yhteyttä.
Tuotteiden hakemiseen kannattaa käyttää "haku" toimintoa.
Tällä hetkellä tilauksia voi tehdä vain netissä Äänekosken saldoista, jos haluat tilata esim Oulun tuotteita, ota yhteyttä Ouluun.
Tilauksen seurantanumeron näet seuraavasti, klikkaa tästä ! 

Nouda ja maksa myymälässä. Myyjä antaa 10% ostoksen loppusummasta kaupanpäällisiä ! 500€ ostos -> 50€ tuote !

X

The Genesis Formula

Uutuus !  VP-Lux suosittelee ! PARAS LANNOITE MARKKINOILLA
Genesis Formula on EHDOTON ammattilaisen valinta, kun vaatimuksena on saada mahdollisimman laadukas ja maksimaalinen sato !

Vaativatkin kasvattajat ovat vaihtaneet The Genesis Formulan lannoitteisiin ja kun kerran kokeilet ei ole enää paluuta siihen vanhaan ! 


Suoraan USA:n markkinoilta, jota voidaan käyttää koko kasvin elinkaaren ajan kasvusta kukitukseen.
Kaikki kolme ravinnetta muodostaa kasvillesi myös täydellisen pH-tasapainon ja ihanteellisen kasvun ja kukinnan uskomattomin tuloksin. Genesis Formula on markkinoiden tehokkaimpia ravinteita ja olitpa sitten aloittelija tai kokenut kasvattaja niin tämä ravinnesarja on ehdottomasti hyvä valinta. Ravinnesarja soveltuu käytettäväksi niin kovaan kuin pehmeään veteen. Tämä yksi sarja soveltuu käytettäväksi multaan, veteen ja kookokselle.


Asiakkaat jotka on kasvattanut yli kymmennen vuotta ja nyt ovat kokeilleet mm. Canna, Atami, Biobizz, ADN,AHH, Remo jne lannoitteita.

Kun asiakas on kerran kokeillut The Genesis Formulaa hän ei enään koskaan siirry takaisin siihen mitä aiemmin käytti.

Käyttämällä pelkästään Grow, Bloom ja Microa on päästy samaan tulokseen kuin käyttämällä mm. Atamia tai Cannan koko sarjaa lisäravinteineen.

Pro-asiakkaat ovat kertoneet, että käyttämällä kuitenkin The Genesis Formulan lisäreitä on päästy vielä parempaan tulokseen.

Mikset sinäkin kokeilisi ? Mitä enään odotatte ? 

MULTAVILJELY, KOOKOSVILJELY, VESIVILJELY, MULTALANNOITE, VESIVILJELYLANNOITE, KOOKOSLANNOITEWebshop by: refox.fi - Web design: Digitoimisto Innovators' Club