Uusi asiakas ?

Liity jäseneksi ! Arvostele meidät Googlessa tai sivuillamme ja osallistut GOLB MEMBER kortin arvontaan !
Uutta: Voimme toimittaa tavarat sovitusti ja tavarat voi maksaa kuskille, lue lisää tästä.

Seuraa meitä : TikTok, Insta, Facebook, YouTube

Yli 50€ tilaukset rahtivapaasti ja tänään 1.10 +100€ nettiostoksesta -20% alennus, vain verkkokaupasta ovh hintaisista tuotteista, ei tilaustuotteista ! Tarjous ei koske myymälästä noutoa.

X

Tietosuojaseloste

VP-Lux OY:N TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä
VP-Lux Oy
Yhteystiedot:
Teollisuuskatu 45
44150 Äänekoski
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
VP-Lux Oy
Teollisuuskatu 45
44150 Äänekoski, asiakaspalvelu@vplux.fi 040 911 66 38
Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Tietosuojavastaava
VP-Lux Oy / Väinö Pakkala
Teollisuuskatu 45 44150 Äänekoski 040 911 66 38
asiakaspalvelu@vplux.fi

2. Rekisteröidyt
Keräämme henkilötietoja, kun asiakas tekee verkkokauppasta ostoksia, tilaa uutiskirjeen tai luo käyttäjätilin. Keräämme lisäksi evästeitä, joita voidaan käyttää palveluiden parantamiseen, tekniseen toimivuuteen ja personointiin sekä tuotekehitykseen, raportointiin ja mainonnan kohdentamiseen.

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus
Rekisteriä pidetään ja tietoja käytetään asiakkuuksien hoitamiseen, ylläpitoon, asiakaspalveluun ja sähköpostimarkkinointiin.
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: asiakkuuksien hoitaminen ja ylläpito, asiakaspalvelu sekä sähköpostimarkkinointi.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Yhteystiedot
- nimi
- osoite
- sähköposti
- puhelinnumero
- tilaushistoria
Asiakastiedot
- tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen asiakaspalvelu@vplux.fi
Tarkastusoikeus:
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.
Oikeus tietojen oikaisemiseen:
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
Vastustamisoikeus:
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
Suoramarkkinointikielto:
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Poisto-oikeus:
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Suostumuksen peruuttaminen:
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus:
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä verkkolomakkeen kautta tai asiakkaan itse ilmoittaessa asiakastiedot asiakkuutta tai laskuttamista varten.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin VP-Lux Oy:n ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

8. Käsittelyn kesto
Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.
Sähköpostimarkkinointia ei tehdä ilman asiakkaan valitsemaa uutiskirjeen tilausta. Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

9. Henkilötietojen käsittelijät
Rekisterinpitäjä VP-Lux Oy ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Tällaisia voivat olla esim. tilitoimisto tai IT-tuki, jolla on pääsy tietojärjestelmiin.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

KLARNA
Voit maksaa ostokset verkkokaupassa myös Klarnan maksutavoilla. Klarna tarjoaa myös kattavat onlinmaksutavat, sekä laskun-ja osamaksun.
Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle.
Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.
  Äänekoski/Nettikauppa   (0)

  Myymälä Oulu   (0)

  Myymälä Jyväskylä   (0)
0.00€ sis. alv
Lisää ostoskoriin
VP-Lux OY:N TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä
VP-Lux Oy
Yhteystiedot:
Teollisuuskatu 45
44150 Äänekoski
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
VP-Lux Oy
Teollisuuskatu 45
44150 Äänekoski, asiakaspalvelu@vplux.fi 040 911 66 38
Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan yhteystiedot:
Tietosuojavastaava
VP-Lux Oy / Väinö Pakkala
Teollisuuskatu 45 44150 Äänekoski 040 911 66 38
asiakaspalvelu@vplux.fi

2. Rekisteröidyt
Keräämme henkilötietoja, kun asiakas tekee verkkokauppasta ostoksia, tilaa uutiskirjeen tai luo käyttäjätilin. Keräämme lisäksi evästeitä, joita voidaan käyttää palveluiden parantamiseen, tekniseen toimivuuteen ja personointiin sekä tuotekehitykseen, raportointiin ja mainonnan kohdentamiseen.

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus
Rekisteriä pidetään ja tietoja käytetään asiakkuuksien hoitamiseen, ylläpitoon, asiakaspalveluun ja sähköpostimarkkinointiin.
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: asiakkuuksien hoitaminen ja ylläpito, asiakaspalvelu sekä sähköpostimarkkinointi.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Yhteystiedot
- nimi
- osoite
- sähköposti
- puhelinnumero
- tilaushistoria
Asiakastiedot
- tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen asiakaspalvelu@vplux.fi
Tarkastusoikeus:
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.
Oikeus tietojen oikaisemiseen:
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
Vastustamisoikeus:
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
Suoramarkkinointikielto:
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Poisto-oikeus:
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Suostumuksen peruuttaminen:
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus:
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä verkkolomakkeen kautta tai asiakkaan itse ilmoittaessa asiakastiedot asiakkuutta tai laskuttamista varten.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin VP-Lux Oy:n ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

8. Käsittelyn kesto
Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.
Sähköpostimarkkinointia ei tehdä ilman asiakkaan valitsemaa uutiskirjeen tilausta. Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

9. Henkilötietojen käsittelijät
Rekisterinpitäjä VP-Lux Oy ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Tällaisia voivat olla esim. tilitoimisto tai IT-tuki, jolla on pääsy tietojärjestelmiin.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

KLARNA
Voit maksaa ostokset verkkokaupassa myös Klarnan maksutavoilla. Klarna tarjoaa myös kattavat onlinmaksutavat, sekä laskun-ja osamaksun.
Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle.
Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.
Arvostelut
Anna pisteet

Nimi:

Jos haluat, voit kirjoittaa vapaamuotoisen arvostelun. Tekstiä voi muokata myöhemmin klikkaamalla tekstiä.







Webshop by: refox.fi - Web design: Digitoimisto Innovators' Club