Uusi asiakas ?        Liity jäseneksi ? 
Arvostele meidät Googlessa tai sivuillamme ja osallistut GOLB MEMBER kortin arvontaan !       

Uutta: Voimme toimittaa tavarat sovitusti ja tavarat voi maksaa kuskille, lue lisää tästä.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 50.00 € TILAUKSIIN - ALLE 50€ TILAUKSIIN TOIMITUSKULUT VAIN 4.90€

LAADUKKAAT TERRA POWERIN LANNOITTEET MEILTÄ  


VERKKOKAUPAN MAKSETUISTA OSTOKSISTA ALENNUS !
YLI 100€ OVH.HINTAISISTA TUOTTEISTA -15% 

VOIMASSA 24.3 !

X

Yritys

VP-Lux OyToimimme maahantuojana ja myyjänä. Meiltä löydätte laajan valikoiman kasvien kasvatukseen liittyviä puutarha-alan tuotteita kuten: Valaisimet, kasvualustat, lannoitteet, letkut, mittarit, ruukut yms. Laaja valikoima ilmanvaihtotuotteita kuten: Aktiivihiilisuodattimet, letkut, klemmarit, supistajat , hajunpoistajat jne. Hyvä valikoima akvaario-ja terraario tarvikkeita ! Yritys on perustettu vuonna 2008 ja olemme nousseet nopeasti suosituksi yleistarvike kaupaksi niin harrastajien, julkishallinnon, yritysten ja yksityisten keskuudessa. Valikoimassa on tuhansia tuotteita ja paljon sellaisia mitä muualta et välttämättä saisi ostettua.

Useat tuotteet ovat tulleet valikoimaan asiakkaiden pyynnöstä, joten teillä on mahdollisuus vaikuttaa valikoimaan ehdottamalla tuotteita. Kuuntelemme ehdotuksia erittäin mielellämme, joten kirjoitathan meille vaikka sähköpostia mitä tuotteita haluaisit saada valikoimaamme ! Liikevaihtomme on ollut vuosittain mukavassa kasvussa ! Tämä on ainoastaan teidän asiakkaiden ansiosta, keskittämällä ostoksia meille pystymme laajentamaan valikoimaamme entisestään. Olemme myös vakavarainen yhtiö ja meidän kanssa asiat sujuvat nopeasti, sekä  joustavasti !


Verkkokauppamme kautta lähetämme vuosittain yli 20.000 pakettia ja yleensä asiakkaiden tilaukset käsitellään heti seuraavana arkipäivänä. Pyrimme pitämään asiakkaista huolta myös kaupanteon jälkeen. Otamme vastuun viallisesta tuotteesta ja vastaamme reklamaatioihin nopeasti ! Emme koskaan jätä asiakasta yksin ongelmien kanssa, tarjoamme nopeat ja maksuttomat palautukset asiakkaalle, jos tuote hajoaa ennen aikojaan asiakkaasta riippumattomasta syystä. Palvelemme asiakkaita myös kolmessa myymälässä, voit tulla ostoksille Äänekoskelle, Jyväskylään tai Ouluun. Henkilökuntamme  koostuu rautaisesta alan ammattilaisista, joilla on halu palvella asiakkaita. Mottomme on: Kyllä meillä palvellaan ! VP-Lux Oy on 100% suomalainen yritys ja ostamalla meiltä tuet kotimaista yritystä, joka maksaa verot suomeen..Yhteistyö kanssamme ? Cooperation with us ?Teemme yhteistyötä monien yrityksien ja tukkujen kanssa Suomessa, sekä EU:n rajojen sisällä kuin ulkopuolella. Toimimme seuraavasti toimittajien kanssa:
1. Ostamme tuotteet suoraan ennakkomaksulla.
2. Teemme myyntisopimuksen ja maksuaika 14, 30, 45, 60 tai 90vrk
3. Voimme sopia ns. dropshipping palvelusta.
Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita myyntiin ! Oletko yrittäjä ja tai yrityksen edustaja ? Jos teillä on mielessä jokin meille sopiva tuote myyntiin, niin ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme ja tarjoa rohkeasti.

Olemme avoimia aina uusille kumppaneille ja tuotteille. Olethan valmis toimittamaan tuotteesta mallikappaleen ilmaiseksi tai tulemaan paikanpäälle näyttämään tuotteita.


We co-operate with many companies and wholesalers in Finland, both inside and outside the EU.

We work with suppliers as follows:

1. We buy products directly with prepayment.

2. We make sales contract and payment time 14, 30, 45, 60 or 90 days

3. We can agree on the so-called. dropshipping service. We are constantly looking for new products for sale! Are you an entrepreneur and or a business representative?

If you have a product in mind that is suitable for sale to us, then feel free to contact our customer service and feel free to offer.

We are always open to new partners and products.

Please be prepared to provide a sample of the product for free or come on site to show the products.
asiakaspalvelu@vplux.fi / WhatsApp: 040 911 66 38


Meille on myönnetty seuraavat sertifikaatit Suomen Asiakastiedolta: 
RATING ALFA AAA 2013
SUOMEN VAHVIMMAT AA+ 2014 
SUOMEN VAHVIMMAT 2017 
BISNODE AA-LUOTTOLUOKITUS 2020
LASKUTUSOSOITE: VP-LUX OY TEOLLISUUSKATU 45 44150 ÄÄNEKOSKI ASIAKASPALVELU@VPLUX.FI
Webshop by: refox.fi - Web design: Digitoimisto Innovators' Club