Toimituskulut vain 1.99€ +40.00€ tilauksiin.
Arvostele tuote ja voita hopeinen jäsenkortti !

Tilaa nyt ja saat ilmaiset lannat kaupanpäälle !  Ilmaiset lannat, klikkaa!  Tilaa nyt ja saat ilmaisen tilaajalahjan kaupanpäälle ! Tilaajalahja, klikkaa!
Tilaa nyt ja saat yli 500€ ostokseen -15% alennuksen. (koskee normaalihintaisia tuotteita)
X

Yritys


Haetaan VP-Lux:in myyntiedustajia.

Haluaisitko lisätienestiä ? Hae VP-Lux:in myyntiedustajaksi ! Paikkakunnat: Helsinki, Turku, Kotka, Kuopio, Vaasa, Rovaniemi, Joensuu, Hämeenlinna, Lappeenranta, Seinäjoki, Pori, Mikkeli, Varkaus, Kajaani, Kokkola. Asiakaspalvelustamme lisätietoa: asiakaspalvelu@vplux.fi / 0409116638  Väinö Pakkala Haetaan VP-Lux:in myyntiedustajia. Haluaisitko lisätienestiä ? Hae VP-Lux:in myyntiedustajaksi ! Paikkakunnat: Helsinki, Turku, Kotka, Kuopio, Vaasa, Rovaniemi, Joensuu, Hämeenlinna, Lappeenranta, Seinäjoki, Pori, Mikkeli, Varkaus, Kajaani, Kokkola.

Asiakaspalvelustamme lisätietoa: asiakaspalvelu@vplux.fi / 0409116638  Väinö Pakkala


VP-Lux Oy

Toimimme maahantuojana ja myyjänä. Meiltä löydätte laajan valikoiman kasvien kasvatukseen liittyviä puutarha-alan tuotteita kuten: Valaisimet, kasvualustat, lannoitteet, letkut, mittarit, ruukut yms ! Laaja valikoima ilmanvaihtotuotteita kuten: Aktiivihiilisuodattimet, letkut, klemmarit, supistajat , hajunpoistajat jne. Hyvä valikoima akvaario-ja terraario tarvikkeita ! Yritys on perustettu vuonna 2008 ja olemme nousseet nopeasti suosituksi yleistavarakaupaksi niin harrastajien, julkishallinnon, yritysten ja yksityisten keskuudessa. Valikoimassa on tuhansia tuotteita ja paljon sellaisia mitä muualta et välttämättä saisi ostettua. Useat tuotteet ovat tulleet valikoimaan asiakkaiden pyynnöstä, joten teillä on mahdollisuus vaikuttaa valikoimaan ehdottamalla tuotteita. Kuuntelemme ehdotuksia erittäin mielellämme, joten kirjoitathan meille vaikka sähköpostia mitä tuotteita haluaisit saada valikoimaamme ! Liikevaihtomme on ollut vuosittain mukavassa kasvussa ! Tämä on ainoastaan teidän asiakkaiden ansiosta, keskittämällä ostoksia meille pystymme laajentamaan valikoimaamme entisestään. Olemme myös vakavarainen yhtiö ja meidän kanssa asiat sujuvat nopeasti, sekä  joustavasti !

Verkkokauppamme kautta lähetämme vuosittain yli 20.000 pakettia ja yleensä asiakkaiden tilaukset käsitellään heti seuraavana arkipäivänä. Pyrimme pitämään asiakkaista huolta myös kaupanteon jälkeen. Otamme vastuun viallisesta tuotteesta ja vastaamme reklamaatioihin nopeasti ! Emme koskaan jätä asiakasta yksin ongelmien kanssa, tarjoamme nopeat ja maksuttomat palautukset asiakkaalle, jos tuote hajoaa ennen aikojaan asiakkaasta riippumattomasta syystä. Palvelemme asiakkaita myös kolmessa myymälässä, voit tulla ostoksille Äänekoskelle, Jyväskylään tai Ouluun. Henkiläkuntamme  koostuu rautaisista alan ammattilaisista, joilla on halu palvella asiakkaita. Mottomme on: Kyllä meillä palvellaan ! VP-Lux Oy on 100% suomalainen yritys ja ostamalla meiltä tuet kotimaista yritystä, joka maksaa verot suomeen.

Meille on myönnetty seuraavat sertifikaatit Suomen Asiakastiedolta: RATING ALFA AAA 2013 SUOMEN VAHVIMMAT AA+ 2014 SUOMEN VAHVIMMAT 2017 BISNODE AA-LUOTTOLUOKITUS 2020

LASKUTUSOSOITE: VP-LUX OY TEOLLISUUSKATU 45 44150 ÄÄNEKOSKI ASIAKASPALVELU@VPLUX.FI

VASTAANOTAMME SÄHKÖISIÄ VERKKOLASKUJA: VERKKOLASKUOSOITE: FI4712073000112774 OPERAATTORITUNNUS: NDEAFIHH VP-LUX OY

Webshop by: refox.fi - Web design: Digitoimisto Innovators' Club